Billede

Grøntkålshøsten

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Jeg har slet ikke fået vist jer den lille del af kålhøsten som jeg har foreviget på kamera. I juli valgte jeg simpelthen at klippe alle bladene af mine grøntkålsplanter og tage rødderne op af jorden, så jeg havde plads til lidt efterårssåning af andre grøntsager. Og lige siden har jeg faktisk kunne holde grøntkålen frisk i køleskabet i en lufttæt Tupperware beholder. Der er næsten igen grænser for de måder jeg har anvendt kålen på. En favorit er klart helt fintsnittet kål, som sprød topping på diverse karryretter, gryderetter og friske salater. Det smager virkelig godt og kan klart anbefales! :-)

2 Responses to “Grøntkålshøsten”

  1. Jens Ladefoged
    22. august 2012 at 10:13 #

    Hej Rikke!
    Når du høster grønkålen i juli, kan du lade planterne stå med 10 – 15 cm lange stubbe, så kan du høste lækker grønkål igen få uger senere ! :-)

    • admin
      15. september 2012 at 10:54 #

      Hej Jens,

      Tusind tak for info! Sikke jeg lærer mange ting af dette projekt! :-) Mange tak for din kommentar!

      Dbh Rikke

Leave a Reply